Gezinsbond nationaal

De Gezinsbond is een vereniging voor alle gezinnen, los van hun samenstelling. De Gezinsbond wil werken aan een kind- en gezinsvriendelijke samenleving, gekenmerkt door een sterke sociale samenhang en duurzaamheid. Dit maatschappelijk engagement realiseert de Gezinsbond voornamelijk op het domein van de gezinspolitieke werking, de gezinsgerichte dienstverlening, het verenigingsleven en het sociaal-cultureel werk.

Leden van de Gezinsbond (een gezin is lid voor 35 euro per jaar) ontvangen tweewekelijks het krantje ‘De bond’ in de bus, dat de gezinnen op de hoogte houdt van alles wat hen aanbelangt. Ouders met een pasgeboren baby krijgen zo ook ‘Brieven aan jonge ouders’ en voor gezinnen met pubers bestaat er ‘Botsing’. Dit krijg je gratis bij je lidkaart, die je tal van bijkomende voordelen oplevert.

Elk jaar krijg je bij het vernieuwen van je lidmaatschap een kortingbonnenboekje waarmee je in een aantal winkels uit de buurt extra korting krijgt.

Alle info over de lokale initiatieven en ondersteuning vind je op deze site. Voor meer algemene informatie kan je ook terecht op de website van de Gezinsbond: www.gezinsbond.be

Advertenties

%d bloggers liken dit: