Tweedehandsbeurs

TweedehandsbeursOp zaterdag 7 oktober 2017 organiseren wij opnieuw een tweedehandsbeurs. Ook deze beurs organiseren wij opnieuw als tafelverkoop. De verkoop vindt plaats van 10u tot 12u in CC De Ploter.

Concept: Wij organiseren de tweedehandsbeurs onder de vorm van een tafelverkoop waar iedereen zelf zijn kinderkleding en babymateriaal te koop kan aanbieden.

Deelnemen: U kan één of maximaal 2 tafels (afmetingen 130 X 80 cm) reserveren waar u uw goederen kan uitstallen en verkopen. Leden van de Gezinsbond betalen 8 euro per tafel, niet-leden 12 euro. We aanvaarden bij deze beurs minder inschrijvingen zodat er wat meer plaats zal zijn tussen en rond de tafels. Ook kan u een half uurtje vroeger komen om alles klaar te zetten (vanaf 8u30).

Klik hier voor onze algemene voorwaarden en praktische info.

De inschrijvingen voor de tweedehandsbeurs van 7 oktober starten op woensdag 27 september!Inschrijven voor de tweedehandsbeurs is verplicht en kan enkel per email op het volgende adres: tweedehandsbeurslombeek@gmail.com (naam, adres en ook zeker lidnummer vermelden). U krijgt dan per email een bevestiging van uw inschrijving met de vraag om het deelnamegeld binnen de 3 dagen over te maken naar ons rekeningnummer. Pas na betaling is de inschrijving definitief.

Tijdens de tweedehandsbeurs gaat ook een speelgoedmarkt door in de gangen van CC De Ploter, bij mooi weer ook buiten. Er kan geen speelgoed verkocht worden op de verkoopsstanden van de tweedehandsbeurs uitz. echt babyspeelgoed zoals babymobiel, …

In het voorjaar 2018 plant Gezinsbond Lombeek de volgende beurs op zaterdag 24 maart  2018. Voorlopig is nog niet beslist of dit een tafel- of kapstokverkoop wordt. Laat ons gerust weten wat uw voorkeur geniet.

Advertenties

%d bloggers liken dit: