Komende activiteiten

31 maart 2015 at 11:31 am

De weken vliegen voorbij…  De tweedehandsbeurs, speelgoedmarkt en knutselnamiddag zijn alweer achter de rug. Maar de komende maanden staat er ook nog wel wat op het programma:

kinderklankenOp 9 mei start een nieuwe reeks Kinderklanken. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij  voor deze muzikale sessies voor kinderen tussen 6m en 4j oud én hun ouders. Meer info.

moederdagontbijt 2015Op moederdag, zondag 10 mei, kan je uitgebreid gaan ontbijten tijdens het Moederdagontbijt in zaal Sint-Jozef in Lombeek ten voordele van het ISDO-Project MANTHOC in Peru. Er is een korting voorzien voor Gezinsbondleden en er wordt kinderanimatie voorzien. Voor meer info, doorklikken op de uitnodiging hiernaast.

Door technische problemen is het mailadres voor het kleuterzwemmen veranderd naar kleuterzwemmenternat@gmail.com. Wil je inschrijven voor de nieuwe reeks die start in september, dan kan je als lid van Gezinsbond groot-Ternat een mailtje sturen vanaf maandag 4 mei 2015. Meer info.

Er zijn 2 nieuwe spaartkaarthandelaars in Ternat: Bij Brantano (10%) en Romantic Candle Light (5%) kan er voortaan ook korting bij mekaar worden gespaard. In het Gezinsbondkrantje van 20 maart kunnen jullie, naast de bons in het bonnenboekje, nog een 2de keer 10% korting kunnen krijgen bij kinderkleding Arcobaleno en Kinderschoenen Kulderzipken.

Gezinsbond_geefjewereldkleur

Graag laten we jullie ook weten dat de tweedehandsbeurs van Gezinsbond Ternat doorgaat op  zaterdag 25 april in de eetzaal van Sint-Jozef, Kruikenburg. Tegelijkertijd gaat daar ook een speelgoegdmarkt door. Ook op pinkstermaandag kan je een kijkje gaan nemen op de speelgoedmarkt in de Dreef.

 

 

 

Advertenties

Entry filed under: Uncategorized.

Ledenbrief Week van de opvoeding


Laat ons je e-mail adres en we houden je op de van al onze activiteiten

Doe mee met 44 andere volgers


%d bloggers liken dit: