Speelbos Muilemlaan en Buitenspeeldag

21 maart 2014 at 12:05 pm

Op woensdag 26 maart 2014 om 10u30 planten de milieudienst en de jeugddienst samen met leerlingen van de Ternatse lagere scholen en met enkele bewoners van Woonzorgcentrum Sint-Carolus de eerste boompjes van een nieuw speelbos ter hoogte van de Muilemlaan (weide langsheen de spoorweg, naast de lokalen van Chiromeisjes Lombeek). In de namiddag steken leden van de jeugdverenigingen, Natuurpunt en de milieu- en landbouwraad de handen uit de mouwen. Ook de leden van onze Gezinsbondafdeling worden uitgenodigd om die namiddag even langs te gaan of (‘gewapend’ met spade en laarzen) een handje toe te steken.

Het speelbos zal aansluiten op een bestaand klein bos, dat eigendom is van het OCMW. Dit bos wordt ook opengesteld voor spelende kinderen. Er zal een paadje worden aangelegd en een brugje over de Muggenbeek. Zowel het nieuwe speelbos als het bestaande bos zullen toegankelijk zijn voor wandelaars en spelende kinderen en jongeren. Er zal een informatiebord geplaatst worden aan de toegangsweg naar het speelbos.

Een weekje later, op woensdag 2 april 2014 is het buitenspeeldag. Alle kinderen zijn welkom in Park Kruikenburg van 13-17u om deel te nemen aan de verschillende spel- en sportactiviteiten, knutselen, een bosspel, een fiets- en skateparcours en een schminkstand!

Advertenties

Entry filed under: Uncategorized.

Vrije plaatsen tweedehandsbeurs en speelgoedmarkt Lezing: Waar is mijn kind mee bezig?


Laat ons je e-mail adres en we houden je op de van al onze activiteiten

Doe mee met 44 andere volgers


%d bloggers liken dit: